KuchynRestNabízíme školení šitá na míru, a to jak jednorázová, tak dlouhodobá kontinuální, která reflektují potřeby zákazníka a nabízí řešení konkrétních problémů. Ty pomůžeme předem definovat i s případnými dopady. Dopady a výsledky našich školení jsou díky své individualizaci dobře popsatelné a následně vymahatelné.

Školení jsou zaměřena na personál nejen velkokapacitních jídelen/kuchyní.

 

Cook for life, s.r.o. ve školách

Společnost Cook for life, s.r.o. se zaměřuje na zvýšení kvality veřejného stravování a velkokapacitních jídelen. Spojili jsme do jednoho týmu mnohaleté zkušenosti napříč celou gastronomií od vaření, přes výživové poradenství, konzultace s metodiky pro školní stravování až po manažerské řízení a práci s lidskými zdroji. Mix těchto zkušeností uvádíme do praxe, narovnáváme nevhodné stereotypy a pod vedením našich odborníků nahrazujeme zdravými, moderními a ekonomicky efektivními přístupy.
Od jiných subjektů se lišíme nadstavbou, kdy jídlo řešíme i z nutričního hlediska a zdravého životního stylu.

Týká se tento problém i Vaší kuchyně?

S nejvyšší pravděpodobností ano. Vážné nedostatky jsme našli ve většině velkokapacitních kuchyní, které jsme navštívili. Pro nápravu je nutné odhodlání školy změnit současný stav. Při aktivní spolupráci jsme schopni během pár týdnů zajistit první velké výsledky.

Co pro vás můžeme udělat:

  • Důkladně zanalyzujeme stav kuchyně a navrhneme řešení.
  • Vyškolíme personál kuchyně tak, aby byla jídla kvalitnější a zdravější.
  • Naučíme Vás vařit bez konveniencí a polotovarů.
  • Naučíme Vás, jak snižovat tuky.
  • Kuchaři se v rámci naší edukace naučí snižovat i cukr.
  • Pomůžeme navýšit podíl zeleniny v jídelníčku.
  • Ukážeme Vám, jak může být jídelníček pestrý.
  • Zvýšíme efektivitu Vašeho týmu.
  • Připravíme semináře pro děti i rodiče.

Proč s námi spolupracovat:

Vše, co nabízíme jsme již dokázali v ZŠ Generála Janouška. O tom, jak jsme změnili chod kuchyně, zlepšili a ozdravili kuchyni, narovnali vztahy s dodavateli a zefektivnili práci v týmu, si můžete přečíst v naší případové studii.

Během projektu se nám podařilo vyvrátit všechny mýty, se kterými jsme se setkali a potvrdila se naše hypotéza, že je možné i ve velkokapacitních jídelnách vařit chutně, zdravě a bez konveniencí.Tyto změny je možné udělat ve všech jídelnách a to HNED.

Co můžete udělat pro vyřešení problémů?

Oslovte nás. Připravíme Vám plán nápravy na míru.